Fogyás igazítással

Melyek a fogyás pszichológiai blokkjai ?

Lefogy az igazítás

Jellemző: A zóna étrend, 4. De azok számára, akik türelmetlenek a céljuk elérése érdekében, néhány tipp segítségével mindig felgyorsíthatjuk a folyamatot!

Kevesebb blokkot? Igen, de mennyit?!

hipnotizőr fogyni

Valószínűleg tudja, hogy ha fogyni akar, akkor meg kell csökkentse a kalóriabevitelt, hogy a bevitt kalóriák alacsonyabbak legyenek, mint az elfogyasztottaks ezt DEJ-nek hívjuk: napi energiaköltség. És mivel a Zóna diétán vagyunk, ez az alacsonyabb kalóriamennyiség nyilvánvalóan befolyásolja a blokkok számát.

Fogyás igazítással

Igen, de a kérdés az, hogy hogyan tudom kiszámítani? Válaszom: ne vállaljuk a vezetést, és próbáljuk fogyás igazítással magunkat! Már megpróbáljuktávolítsa el a szénhidráttömböt naponta. Aztán megnézzük, hogy néz ki hétig, csak azért, hogy lássuk, minden rendben van-e, és hogy a teljesítményünk nem csökken-e, hogy jól érezzük magunkat a fogyás igazítással.

zsírok dominó fogyás

És apránként naponta kiveszünk még egy blokkot szénhidrátból, amíg végül nem lesz 1 blokk szénhidrát kevesebb minden étkezésnél tehát napi 5 blokk szénhidrát kevesebb.

És miért működik? Egyszerűen azért, mert ha kevesebb szénhidrátot fogyaszt, kevesebb inzulint választ ki!

blueprint cleanse vélemények fogyás

Az alultáplált szervezet olyan szervezet, amely nem a legjobb teljesítményt nyújtja! Megkísérelhetjük kompenzálni az eltávolított szénhidráttömbök által elvesztett kalóriákat, és helyette zsírtömböket helyezhetünk el. Igen, tudom, mire gondolsz: "De őrült vagy, abbahagyom a szénhidrátokat, hogy elveszítsem a hasi zsírt, hogy megmutassam magamat a strandokon ezen a nyáron, ez nem zsírgyarapodás a zsírevéssel!

szonikus zsírvesztés

Mert valójában a fogyáshoz szükséges zsír nem olyan hülye! A zsír meglehetősen sűrű, és teltebbnek érzi magát, mintha szénhidrátokat fogyasztana.

a félelem súlycsökkenést okoz

Emellett felesleges mondanom, hogy a lipidek, amelyeket megeszel "Jó zsírsavak", és nem az a szar egyenesen a McDonald's-ból, amit akár el is mondhatna neked, nem tesz jót a diétádnak! Itt vagyunk egyél zöldségeket, valódi!

Tehát, hogy visszatérjünk a fogyás igazítással, minden eltávolított szénhidrát-blokkhoz hozzáadjuk 3 zsírtömb 9 mandulának felel meg, ne mondd, hogy hízni fogsz.

hogyan lehet fogyni a menstruáció során

Kevesebb inzulin, majdnem annyi kalória. Tudva, hogy az alapzónás étrenddel nem megfelelő annyit eszel, hogy fenntartsd a sovány tömeget, de nem a zsírtömegedet, ha hozzáadod ezeket a kis adaptációkat, amelyeket az imént nyújtottam neked, akkor minden düh lesz a strandokon ezen a nyáron!

Lehet, hogy érdekel