Matt fogyhat

Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzá

A színész ugyanis elképesztően le van matt fogyhat, sőt, a hírek szerint napról napra egyre soványabb lesz.

Listánkban összegyűjtöttünk 10 elhivatott előadót, akik drasztikus súlycsökkenésükkel sokkolták a közönséget. Anne Hathaway, Matthew McConaughey és Tom Hanks számára a 10 kiló feletti fogyás hozta meg az Oscar-díjat, míg Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtestek istenének ennyi sem volt elég hozzá, ahogy Matt Damonnak sem. Chris Hemsworth Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtest istene, ben A tenger szívében című film szerepe kedvéért fogyott le drasztikusan, minden izomtömegét elveszítve.

Ennek viszont szerencsére nem súlyos betegség vagy magánéleti válság az oka: a sztár életében minden a legnagyobb rendben van, feleségével, Camila Alves modellel immár a harmadik gyermeküket várják. Matt eddig is sokat fogyott a szerep kedvéért, most kiló mínusznál jár, de a célként kitűzött 15 kilótól még messze van.

Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzá Life. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Jared Leto A manapság Jokerként bemutatkozó színész korábban a Chapter 27 című film kedvéért kilósra, majdnem felismerhetetlenre hízott, majd a másik végletet is elérte, amikor szinte csontvázként játszott a Mielőtt meghaltam című filmben.

A 42 éves színész szigorú diétával fogy: kedvese elmondta a sajtónak, hogy egy számára előre összeállított étrend szerint táplálkozik. Majd hozzátette: férje önfegyelmére nem lehet panasz, hiszen nemcsak betartja az előírtakat, hanem panaszkodni sem kezdett még el amiatt, hogy míg várandós matt fogyhat a legfinomabb nyalánkságokat is megengedheti magának, ő alacsony zsír- és szénhidráttartalmú ételeken tengeti mindennapjait.

matt fogyhat

Emellett a világsztár egyfajta tisztítókúraként is csinálja a mostani diétát. Rengeteg teát iszom.

Mi biztosan!

De a test számára eltart egy darabig, amíg rájön, hogy most az eddig elraktározott tápanyagkészletből kell energiát nyernie. És bár nem nézhet ki egészségesnek a forgatáson, Matthew mégis fontosnak tartja, hogy megőrizze egészségét és fittségét. A mozgásról például továbbra sem hajlandó lemondani, de a súlyzós gyakorlatok helyett a kardiót helyezi előtérbe, például a tengerparti homokban fut, vagy túrázik.

matt fogyhat

Mint arról korábban a Wellness Cafe is írt, a színész a sportok szerelmese. Valamint azt is többször hangsúlyozta, mennyire várja már, hogy kisfiával, Levivel együtt szörfözve szelhesse a habokat.

Érdekesség, hogy az idén nyáron a mozikba került Magic Mike című film forgatására Mattnek két hete volt arra, hogy izmos testét még jobb formába hozza. Ezért napi három speciális proteinturmixot kellett fogyasztania, a szénhidrátfogyasztását pedig nagyon visszafogta: délután például nem is ehetett ilyen típusú ételeket.

  • A menopauza után nehezebb fogyni
  • Utasítást a fogyás
  • Utasítást a fogyás Bunting ellátások fogyás Phenq fogyás eredmények Időről időre, Utasítást a használat.
  • Vaporub fogyás

A sportot illetően viszont nem kellett visszafognia matt fogyhat félórás intenzív edzéseken izzadt kardiógyakorlatokkal, súlyzózással és hasizmozással, amit személyi edzője, Gunnar Peterson is folyton dicsérő szavakkal jutalmazott. Rajongói pedig azt remélik, a 42 éves sztár szervezetét nem viseli matt fogyhat túlzottan az, hogy míg egyik filmje kedvéért elképesztő edzésbe és izmosodásba kellett kezdenie, egy másik mozi forgatására nem sokkal azután 15 kilót ad le.

matt fogyhat

Fotó: Profimedia — Red Dot.

Lehet, hogy érdekel