Testsúlycsökkentő étkezés

testsúlycsökkentő étkezés

Kizárólag Professzionális- nemcsak testsúlyodat csökkentő, de egészséged megőrzését, helyreállítását is szem előtt tartó receptúrák.

retete de broccoli pt slabit slabeste cu oana radu

Megfelelő beltartalmú, minél kevésbé feldolgozott, egészséges- minőségi alapanyagokból álló ételek, italok válogatását tartalmazó receptek. Az ételek könnyen és gyorsan elkészíthetőek, azok változatosak és közízlést követőek.

hasi zsírvesztés 7 nap alatt fogyás 63 évesen

Az összes recepten fel van tüntetve az elkészítési idő, hogy a főzésre fordított idővel is tudj kalkulálni, vagyis a napodat jobban tudjad tervezni. Minden recepten szerepelnek az egy adagra kiszámolt fehérje- zsír- és szénhidrát értékek valamint a kalóriatartalom, amely segítségével könnyen figyelemmel kísérheted az elfogyasztott mennyiséget és annak összetevőit.

Az étrendek nem kötöttek, vagyis ízlésed szerint szabadon állíthatod össze napi menüidet a számodra előírt, e-mailben elküldött kalóriamennyiség figyelembe vételével. Könnyen elkészíthető, ínycsiklandóan finom és legalább ennyire egészséges receptekkel testsúlycsökkentő étkezés megszabadulni a súlyfeleslegtől, megtartani a testsúlyodat, növelni a testtömegedet.

lefogy szabadság férje a zsírvesztés jele

Lehet, hogy érdekel