Zsírvesztés erősödése, Így zajlik valójában a zsírégetés! | Well&fit, És zsírégetés

Edzéstípusok

Share0 Szép dolog a növekedés és az erősödés, de sajnos néha előfordul, hogy egy kisebb-nagyobb diétára kell adnunk a fejünket.

  • Xéria Ness, a legújabb fitness mozgásforma!
  • Ez a képesség számos sportban alapvető fontosságú, ezért a gym kalapács komoly funkcionális edzőeszköz.
  • Fogyás vs. zsírvesztés | Powercat Training System

Ezzel kapcsolatban pedig zsírvesztés erősödése tévhitet hallani, így kötelességünknek éreztük, hogy néhányat helyre zsírvesztés erősödése közülük! Lássuk tehát azokat a legnagyobb diétás hazugságokat, melyek jobb esetben csak szükségtelenül megnehezítik az életed, rosszabb esetben viszont gátolják a gonosz zsírtól való megszabadulást.

Ez is tetszeni fog…

TÉVHIT: Vannak Jó és Rossz Ételek Félreértés ne essék, természetesen a feldolgozatlan, teljes értékű ételek fogyasztása az idő legnagyobb részében egy kiváló út, hogy formába hozzuk magunkat és óvjuk az egészségünket Ha zsírvesztés a cél, akkor a legfontosabb, hogy kalóriadeficitben legyél, tehát kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit felhasználsz. Szóval ehetsz Te akármennyire tisztán, ha kalóriával többet viszel be a kelleténél!

zsírvesztés erősödése

A közhiedelem ugyanis úgy tartja, hogy egy csomó erőt fogsz veszíteni, amint visszább hizási fogyási csikok eltüntetése egy kicsit is a kajából. Az persze benne van, és teljesen normális, ha nem most fogod az 1 ismétléses csúcsaidat megdönteni, de egy jól belőtt étrenddel és edzéstervvel nem szabadna elgyengülnöd.

Persze vannak olyan ételek, melyekkel a kaja térfogatát, mennyiségét tudod növelni, mint például a zöldségek egy része brokkoli stb. Ezt simán fogd fel egy jelzésként, hogy jó irányba tartasz. Szóval ne higgy a mesékben, hogy jelentős mértékű fogyás alatt sosem leszel éhes, mert aki ezt állítja az teljesen őrült, vagy még sohasem diétázott korábban.

zsírvesztés erősödése

TÉVHIT: Muszáj Kardióznod Nem vagyunk a kardió ellen, mert számtalan előnye van, ha végzel ilyen jellegű mozgást is a súlyzós edzések mellett, de egy kissé túlzás, hogy a fogyás szent gráljának tartják. Segíthet zsírvesztés erősödése fogyásban? De, hogy mindenképp szükséges lenne?

zsírvesztés erősödése

Abszolút nem! Amíg a diétád rendben van, addig a zsírégetés megy magától, akármit is csinálsz.

Együttműködő partnereink

Zsírvesztés erősödése kardió nem több, mint egy eszköz, ami segíthet néhány kalóriát elégetni, de általában azok kardiózzák hülyére magukat, akik a silány étrendjüket akarják ezzel kompenzálni. Ez viszont sajnos, nem fog működni. Töltsd le ingyenes E-bookunkat, amelyből elsajátíthatod az erő- és izomépítő edzés elméletének alapjait, és a kajával, technikával kapcsolatos útmutatások mellett kapsz egy rögtön használható 6 hetes edzésprogramot is, amellyel garantáltan új csúcsokat fogsz csinálni!

Szeretek nagy súlyokat emelni és kinyomni, valamint azt kutatni, hogyan lehetünk ezek segítségével egyre izmosabbak és erősebbek.

Lehet, hogy érdekel